050 551 3866 info@sariannebeauty.fi

Aloita BiON-aknehoito kanssamme etäohjauksella

Etsitkö toimivaa ratkaisua aknen – tai ruusufinnin hoitoon? Hoitolamme on erikoistunutt BiON-aknehoitoon, jossa tuloksia saavutetaan lähes 90% kaikista tapauksista. Tarjoamme aknehoiidon ohjausta kätevänä etähoitopakettina, joka sisältää koulutetun kosmetologin yksilöllisen analyysin ihonhoidon tarpeista, aloituspakkauksen sekä hoidon aktiivisen tilanneseurannan seuraavan kuukauden ajan.

Olemme hoitosi tukena etänä ja vastaamme kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin koskien aknehoitoa.

Kattava viiden vaiheen palvelukokonaisuutemme on askeleesi kohti hyvinvoivaa ihoa.

Aknehoidon etäohjauspaketti 98 €

Sis. alkukonsultaation, tuotesuositukset ja hoito-ohjeet, aloituspakkauksen
(noin 1 kk kotihoitoon) toimituksineen sekä kaksi etätapaamista hoidon seurantaan
2. ja 4. hoitoviikolle. Maksu ennakkotilisiirrolla tai Mobilepaylla.

Konsultaatio

Olemme yhteydessä sinuun ja pyydämme vastaamaan alkuhoidon kysymyksiin. Voimme sopia halutessasi etätapaamisen, jolloin ammattilaisemme näkee ihosi – ja sen ajankohtaiset tarpeet livenä. Voit myös lähettää kuvat ihostasi sähköpostilla.

Suositukset

Ammattilaisemme on analysoinut yksilölliset tarpeesi ja koostaa hoitoosi soveltuvimman aloituspakkauksen. Saat tuotteiden mukana myös kattavat hoito-ohjeet, jotka ovat tukenasi hoidon aloituksessa.

Hoidon aloitus

Hoitosi on valmis alkamaan ja olet saanut käyttöösi suositellut hoitotuotteet. Aloita tuotteiden käyttö ohjeiden mukaan ja ole yhteydessä, mikäli sinulla herää lisäkysymyksiä hoidon suhteen.

Hoidon seuranta

Sovimme kanssasi etätapaamisen 2. ja 3. hoitoviikolla, jolloin pystymme seuraamaan hoitosi etenemistä sekä tulosten saavuttamista.

Ylläpito

Tavoitteemme on hyvinvoivan ja tasapainoisen ihon saavuttaminen. Olemme tukenasi myös hoidon jälkeen ja autamme sinua ylläpitämään hoidon tuloksia.