050 551 3866 info@sariannebeauty.fi

 

Varaa aikasi nautintoon!

SA MedicalBeauty & Spa on uusi kauneushoitola Kuopion ydinkeskustassa osoitteessa Kauppakatu 37. Tervetuloa rentoutumaan, virkistymään ja nauttimaan laadukkaista hoidoista. Huolehdimme myös siitä, että asioit meillä turvallisesti korona-aikanakin.

Hemmottele itseäsi ja varaa omaa laatuaikaa kauneudenhoidon parissa.

Retipalm derma cosmetic – terveen ihon tulevaisuudelle!

Erittäin korkeat vitamiinipitoisuudet sekä kymmenien vuosien tieteellinen tuotekehitys mahdollistavat tehokkaat tulokset. Kasvohoidot ovat Medical Spa- tyyppisiä eli niissä yhdistyy teho ja hemmottelu samanaikaisesti. Retipalm Medical Spa- kasvohoidot perustuvat A-C- ja E- vitamiinien imeyttämiseen ja ihosolujen aktivoimiseen glykolihapon ja ATP:n avulla.

Kasvohoitoihin kuuluu biologinen ihonpuhdistus. Tarvittaessa hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen tai laitteellinen ihonpuhdistus.

Varaa aika Retipalm-kasvohoitoon!

Puhelut ja peruutukset

Palvelemme sinua numerossa 050 551 3866. Huomioithan soittaessasi, että puhelimemme ovat äänettöminä hoitojen aikana. Soitamme sinulle takaisin heti, kun vapaudumme.  Esteen sattuessa peruthan aikasi 24 tuntia aiemmin. Peruuttamatta jätetyistä tai myöhemmin perutuista ajoista perimme 50 % varatun hoidon hinnasta. 

Hoitolamme sijaitsee Kuopion keskustassa katutasossa. Meille on helppo tulla bussilla, kävellen tai autolla.